Sexbierum-Pietersbierum winnaar NK-schoolmeisjes in Morra-Lioessens

Afgelopen zaterdag organiseerde kaatsvereniging Warber Bliuwe het NK-schoolmeisjes. Met het talent zit het wel goed in deze categorie, er werd zeer goed en spannend gekaatst. De finale werd gekaatst door het partuur van Sexbierum-Pietersbierum(Sigrid Post, Berber Bruinsma en Fiera de Vries en Makkum (Larissa Smink, Indy Tuinier en Anouk Smink). In een spannende finale won het partuur van Sexbierum-Pietersbierum met een stand van 5-4 6-2. Verder was er nog een 3e prijs voor het partuur van Jirnsum (Foke Jil Bakker en Dian Dijkstra).

Halverwege de dag kwamen er steeds meer telefoontjes uit Akkrum, waar het NK-schooljongens werd gekaatst. Hier verdedigden Jan Berend Sipma, Gerwin Dijkstra en Arjen Schregardus de clubkleuren. En met succes, hier werd een knappe 3e prijs behaald door de mannen! Toen de jongens weer terug kwamen, werden ze als helden onthaald! Na een rondrit door de beide dorpen kwam aan deze mooie dag een eind. Kaatsvereniging Warber Bliuwe wil alle vrijwilligers en sponsors die deze dag geholpen hebben bedanken voor hun inzet!